Anasayfa
  • Sivil Toplum
  • Afyon Haber
  • Afyon İş İlanları
  • Gündem
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Yaşam Son Depremler İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
01:00
Afyonkarahisar’da Otomobil Refüje Girdi: 2 Yaralı Var
00:52
Emirdağ'da Okullarda Su Tasarrufu Hamlesi
00:51
Afyonkarahisar'da Yılbaşı Öncesi DEAŞ Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. HATİCE ÖZKAL 23 NİSAN NEDENİ İLE MESAJ YAYINLADI
Siyaset
23 Nisan 2018 - 14:34

HATİCE ÖZKAL 23 NİSAN NEDENİ İLE MESAJ YAYINLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM), Türk halkının ölüm kalım savaşı verdiği en zor, en sıkıntılı günlerde kurulduğunu hatırlattı.

Siyaset
23 Nisan 2018 - 14:34
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
HATİCE ÖZKAL 23 NİSAN NEDENİ İLE MESAJ YAYINLADI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM), Türk halkının ölüm kalım savaşı verdiği en zor, en sıkıntılı günlerde kurulduğunu hatırlattı. TBMM’nin kuruluş gününün çocuk bayramı olarak kutlanmasının önemine değinen Milletvekili Özkal, “ülkemizin ve aziz milletimizin geleceği çocuklarımız başta olmak üzere tüm milletimizin bayramını kutlarım” dedi.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasını sağlayan birlik ve beraberliğin, İstiklal Mücadelesini de zafere ulaştırdığını ifade eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; TBMM’nin kuruluşunun, Türkiye’nin kurtuluşunun habercisi olduğunu söyledi. Büyük Taarruz sırasında Kocatepe’den İzmir’e Türkiye’nin kurtuluşunu sağlayan ordunun tarihe TBMM orduları olarak geçtiğini hatırlatan Milletvekili Hatice Özkal, “Türkiye’yi işgalden bağımsızlığa taşıyan Türkiye Büyük Millet Meclisi, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesi çerçevesinde, demokratik Cumhuriyetimizin temellerini atmıştır. Zor şartlar ve imkansızlıklarla kazanılan Cumhuriyetimizi ve Milli Egemenliğimizi, çocuklara hediye eden ilk Meclis; vatan ve millet sevgisinin simgesi, birlik ve beraberliğimizin timsali olmuştur. Türkiye Büyük Millet Meclisimiz; bugün de aziz milletimizin, refahı ve mutluluğu için çalışmaya, aydınlık ve güçlü yarınlarımızın hazırlayıcısı olmaya devam etmektedir.” şeklinde konuştu.

 

TBMM’nin kurulduğu günün çocuklara bayram olarak kutlanmasının, Türk çocuklarına olan güvenin göstergesi olduğunu hatırlatan Milletvekili Hatice Özkal, TBMM’nin başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm Türk Milletine iyi bir gelecek sunmak için çalıştığını söyledi. Türkiye’nin AK Parti iktidarında her alanda yakaladığı büyük gelişim ve dönüşümü, bugünün çocuklarının çok daha ileri taşıyacağına inandığını ifade eden Milletvekili Özkal, son yıllarda hükümet bütçesinden en büyük payın çocukların eğitimi amacıyla milli eğitime ayrıldığını hatırlattı. Bugünün çocuk ve gençlerinin Türkiye’yi büyük hedeflere taşıyacağını belirten Özkal, “Türkiye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve Ak Parti iktidarında kendi helikopterlerini, tanklarını, silahlarını üreten, dünyada yeniden söz sahibi bir ülke haline gelmiştir. Ülkemizin önünde 2023 başta olmak 2053 ve 2071 gibi önemli hedefler bulunuyor. Bu büyük hedeflere; ülkemizi, gençlerimiz ve çocuklarımız taşıyacak. Bugünün çocukları; Çanakkale’de dünyanın en büyük ordularını durduran, ülkemizi düşman işgalinden kurtaran dedelerinin, cepheye giderken; ‘beklemesinler’ ve ‘hedef kızıl elma’ diyebilen kahraman babalarının ve amcalarının izinden gidecek, ülkemizi mazlum milletlerin umudu olmaktan kurtarıcısı olma noktasına taşıyacaktır. Bugün bizlere düşen görev ise; onlara bu büyük hedefleri gerçekleştirmelerini sağlayacak eğitimi, ortamı ve imkanları yaratmaktır” ifadelerini kullandı.       

 

Çocukların nezdinde tüm Türk Milletinin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Özkal sözlerini şöyle tamamladı, “Milli mücadeleyi sevk ve idare eden ilk Meclisimizin tüm milletvekillerini ve ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal’i, bir kez daha minnet ve rahmetle anıyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 98’inci kuruluş yıldönümü ile başta çocuklarımız olmak üzere aziz milletimizin; bayramını en içten, en kalbi duygularla kutluyorum.”

EDİTÖR
Afyon Kent Haber
Afyon Kent Haber
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Yurdunuseven, TBMM’de Sayıştay Bütçesinde Artan Denetim ve Dijital Dönüşüme Dikkat Çekti
Yurdunuseven, TBMM’de Sayıştay Bütçesinde Artan Denetim ve Dijital Dönüşüme Dikkat Çekti
Afyon’da İki Servis Kazası: Milletvekili Taytak Yaralı Öğrencileri Ziyaret Etti
Afyon’da İki Servis Kazası: Milletvekili Taytak Yaralı Öğrencileri Ziyaret Etti
Başkan Burcu Köksal: İstediğim Kişiyle Çalışırım!
Başkan Burcu Köksal: İstediğim Kişiyle Çalışırım!
Milletvekili Dr. Hasan Arslan: Milletin Onayı Olmadan Adım Atılamaz
Milletvekili Dr. Hasan Arslan: Milletin Onayı Olmadan Adım Atılamaz
Çok Okunan Haberler
Afyon Cenaze İlanları | 18 Aralık 2025
Afyon Cenaze İlanları | 18 Aralık 2025
Afyonkarahisar–Konya Kara Yolunda Trafik Kazası: 1 Ölü
Afyonkarahisar–Konya Kara Yolunda Trafik Kazası: 1 Ölü
Afyon Cenaze İlanları: 17 Aralık 2025
Afyon Cenaze İlanları: 17 Aralık 2025
Afyonkarahisar’da Av Yolculuğu Ölümle Bitti
Afyonkarahisar’da Av Yolculuğu Ölümle Bitti
Afyon Belediye Yüntaş Zirve Takibini Sürdürüyor
Afyon Belediye Yüntaş Zirve Takibini Sürdürüyor
Afyonkarahisar’da EDS Uygulaması Başlıyor
Afyonkarahisar’da EDS Uygulaması Başlıyor
Son Yorumlananlar
Afyonkarahisar'da Serviscell Krizi Büyüyor
Afyonkarahisar'da Serviscell Krizi Büyüyor
Afyonkarahisar’da 20 Yıllık Bekleyiş Sona Yaklaştı
Afyonkarahisar’da 20 Yıllık Bekleyiş Sona Yaklaştı
Bir Güne 20 Yıl Kaybetmek Adil mi? Adalet İçin 12 Ekim’de Meydandalar
Bir Güne 20 Yıl Kaybetmek Adil mi? Adalet İçin 12 Ekim’de Meydandalar
Mustafa Göbeş, Liberal Demokrat Partisin'den istifa etti
Mustafa Göbeş, Liberal Demokrat Partisin'den istifa etti

Ana Sayfa
Sivil Toplum
Afyon Haber
Afyon İş İlanları
Gündem
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Yaşam
Son Depremler
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Hizmet Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonketnHaber