Anasayfa
  • Afyon Haber
  • Afyon İş İlanları
  • Gündem
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Yaşam Son Depremler Sivil Toplum İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
11:30
Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde görevli doktora doçentlik unvanı
11:15
Afyonkarahisar’da SANJET tesisinde jeotermal enerji incelemesi
11:07
Afyonkarahisar’da lise öğrencilerine dikkat ve sınav yönetimi eğitimi verildi
11:06
Popstar yarışmasıyla tanınan Rıza Tamer hayatını kaybetti
01:41
Afyon Cenaze İlanları: 17 Nisan 2026
00:15
Afyonkarahisar’da Eber Gölü ve Akarçay incelemesi
00:07
Afyonkarahisar'da Veysel Eroğlu'ndan AFSÜ ziyareti: Üniversitenin ihtiyaçları masaya yatırıldı
00:02
Afyonkarahisar’da Eczacı Odası’nın yeni binası açıldı, Eczacılar Parkı hizmete girdi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. DIYANET-SEN PTT ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPTI
Gündem
20 Ocak 2016 - 23:47

DIYANET-SEN PTT ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPTI

Afyonkarahisar Merkez ptt önünde toplanan Diyanet-Sen üyeleri ve bir gurup sendikacı eşliğinde Diyanet-Sen Afyon Şube Başkanı Süleyman ÇİÇEK açıklamada bulundu.

Gündem
20 Ocak 2016 - 23:47
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
DIYANET-SEN PTT ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPTI
Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi;
”Diyanet-Serı, Diyanet işleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarının üye olduğu Türkiye’nin eırt büyük sivil toplum kuruluşlarından birisidir, 12 yıldır yetkili olduğumuz hizmet kolumuzda, başkanlığımızla uyum içerisinde çalışanlarımızın haklarının yanında, ülkemizde ve dünyada yapılan haksızlıkların karşısında, mazlumların se yanında yer aldık.
Son zamanlarda gerek ülkemiz üzerinde gerekse Diyanet işten Başkanlığı özelinde ülkemizi yıpratmaya yönelik çabalat 'wvz malumudur. Biliyorsunuz son fetva meselesinden önce de Diyanet İş er Başkanı Görmez Makam aracı üzerinden itibarsızlaştırılmak istenme Sayın Cumhurbaşkanı da tavizsiz şekilde kuruma sahip çıkmıştı Böyteoe amacına ulaşamayan mihraklar bu defa 2003 yılına ait olduğu ve bunun hacklenerek siteye konduğu ve tahrif edilen bir fetva ile Diyaneti ve başında bulunan Mehmet Görmez Beyefendi'yi yıpratmaya kalkışmışlardır.

 

Türkiye, uluslararası arenada gücünü göstermeye ekonomik, stratejik anlamda güçlenmeye başlamasıyla birlikte,bu güçten rahatsız olan iç ve dış mihrakların hedefi olmuştur Paralel devlet yapılanmasının açıkça devlete kazan kaldırması, demokrasimiz adına son derece güzel gelişmelerin yaşandığı çözüm sürecinin silahlarla hendeklere gömülmeye çalışılması, Suriye'de yaşanan ateş çemberine ülkemizin de çekilmek istenmesi, sadece Türkiye için değil, dünya coğrafyası için bir ümit haline gelen Diyanetimize yapılan saldırılar hepsi aynı mihrakların oyunudur.

 

Diyanet üzerinden açılmaya çalışılan cepheye karşı Sünni Alevi, Türk Kürt kim' varsa tüm vatandaşların hepimizin uyanık olması aklı selimle hareket etmesi lazım Kurumumuza ülkemize sahip çıkma, bu oyunu bozma vaktidir. Söz konusu fetva ile ilgili dile getirilen söylemlerin, hiçbir surette Diyanet işlen Başkanlığı söylemleri olmadığı, bu söylemlerin entrika ve tuz aklida kaleme a indiği kamu oyunun bilgisinedir. Bizler ahlak ve vicdan mücadelesin! veıen Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olarak geçmişte Ataç meselelerinde hayata geçirilmek istenilen saldırı ile. bu sakin »lan avnı kaynak olarak görüyor, okuyoruz Bu sebeple toplumun en kıymetli yogösterenleri olan Din görevlilerine yapılan bu alçakça saldırıyı, Diyanet işleri Başkanı Sayın Mehmet Görmez’in yüklendiği misyon ve ümmet coğrafyası için yaptığı çalışmalardan rahatsız olan zihni bulanmış kişilerin tuzağı olarak görüyoruz.

 


Büyük oyun ortada, ülkemizin güçlenmesini istemeyen bu mihraklar her cephenden saldırmaya devam ediyor. Şehirlere hendekler açıp güvenlik güçleri ile çatışan, bölge halkına hayatı çekilmez hale getiren, polis lojmanlarına saldırıp küçük çocukların kadınların da aralarında bulunduğu güvenlik güçlerimizin yakınlarını öldüren, hain teröre bir de kendilerinin sözde aydın olduğunu söyleyen terör severler tarafından destek veriliyor. Sözde aydınların mühendislik ürünü olan çalışmaları bu toplum tarafından kabul görmedi, görmeyecektir. Sadece mühendislik ürünü bunlarla da sınırlı kalmıyor. Charlie Hebdo dergisine yapılan saldırıları ‘Fransa çocuklarına ağlıyor’ diyerek manşet yapanlar İstanbul’da yaşanan saldırı için ‘katliam ülkesi’ diyebiliyor. Kendilerine Türkiye’den daha yakın gördükleri o ülkenin dergisi bugün sahillerimizde can veren Aylan bebeğin karikatürünü çizip Aylan bebek büyüseydi o da bir tacizci olurdu diyecek kadar İslam’a, Müslümanlara karşı bir linç girişimi içindeler, işte Diyanet’e saldıranların da Aylan bebeğe saldıranlarında beslendikleri kaynak bu yüzden aynıdır.

 

Biz her alanda büyümeyi, daha gelişmiş bir ülke olmayı hedeflerken, Diyanet alanında çalışanlar olarak tek dille şunu söylüyoruz; Hilelerle tuzaklarla ülkenin altına bombalar koyanlarla, ülkenin milli manevi değerlerini çalmaya çalışanları bizler aynı kefeye koyuyor ve lanetliyoruz. Bu ümmete, ülkemize Diyanetimize oynanmak istenen oyunun farkındayız ve bu oyunu birlik, beraberlik ve aklı selimle aşacağımıza inancımız tamdır.”


19.01.2016 Süleyman ÇİÇEK DİYANET-SEN
AFYONKARAHÎSAR ŞUBE BAŞKANI

EDİTÖR
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül, Afyonkarahisar merkezde yayın yapan afyonkenthaber.com’da uzun yıllardır yerel internet medyasında görev almakta, haber akışı...
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Afyonkarahisar’da Eber Gölü ve Akarçay incelemesi
Afyonkarahisar’da Eber Gölü ve Akarçay incelemesi
TCDD’den Afyonkarahisar için ilaçlama uyarısı: 20-29 Nisan tarihlerine dikkat
TCDD’den Afyonkarahisar için ilaçlama uyarısı: 20-29 Nisan tarihlerine dikkat
Adalet Bakanlığı’ndan Kahramanmaraş saldırısı sonrası sosyal medya açıklaması
Adalet Bakanlığı’ndan Kahramanmaraş saldırısı sonrası sosyal medya açıklaması
Okullarda Güvenlik İçin Bakanlar Toplantı Yapacak
Okullarda Güvenlik İçin Bakanlar Toplantı Yapacak
Çok Okunan Haberler
Afyonkarahisar'da kazada hayatını kaybeden Ümit Güder son yolculuğuna uğurlanacak
Afyonkarahisar'da kazada hayatını kaybeden Ümit Güder son yolculuğuna...
Talipoğlu Ailesinin Acı Günü
Talipoğlu Ailesinin Acı Günü
Afyon cenaze ilanları 10 Nisan 2026
Afyon cenaze ilanları 10 Nisan 2026
Afyon Cenaze İlanları 13 Nisan 2026: Vefat Edenler ve Defin Yerleri Açıklandı
Afyon Cenaze İlanları 13 Nisan 2026: Vefat Edenler ve Defin Yerleri...
Erkan Güral ve Sadettin Saran Kütahya’da şampiyonluk maçı öncesi buluştu
Erkan Güral ve Sadettin Saran Kütahya’da şampiyonluk maçı öncesi...
Bolvadin'de Acı Olay: 18 Yaşındaki Üniversite Öğrencisi Yurtta Hayatını Kaybetti
Bolvadin'de Acı Olay: 18 Yaşındaki Üniversite Öğrencisi Yurtta Hayatını...
Son Yorumlananlar
Afyonkarahisar’da 1227 dairelik TOKİ’de altyapı sorunları çözüldü
Afyonkarahisar’da 1227 dairelik TOKİ’de altyapı sorunları çözüldü
Kırklareli Lüleburgaz'da Özge Aycan Dönmez Koç Hayatını Kaybetti
Kırklareli Lüleburgaz'da Özge Aycan Dönmez Koç Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar’da Emeklilik Tepkisi: “17-20 Yıllık Fark Adaletle Bağdaşmıyor”
Afyonkarahisar’da Emeklilik Tepkisi: “17-20 Yıllık Fark Adaletle...
AFYON ZABITASINDAN ESNAFA SIKI DENETİM
AFYON ZABITASINDAN ESNAFA SIKI DENETİM

Ana Sayfa
Afyon Haber
Afyon İş İlanları
Gündem
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Yaşam
Son Depremler
Sivil Toplum
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Yayın Politikası / Sorumluluk Reddi
  • Hizmet Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonKentHaber