Anasayfa
  • Afyon Haber
  • Afyon İş İlanları
  • Gündem
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Yaşam Son Depremler Sivil Toplum İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
19:54
Afyonkarahisar'da Zirai Don Alarmı: 4 Gün Sürecek Risk Tarımı Tehdit Ediyor
13:33
AFYON’LU GENÇLERE, TEKBİR GETİRDİKLERİ İÇİN CEZA YAZILDI!
12:17
Afyon’da Polis Alarmda! Silah, Uyuşturucu, Hırsızlık… 1 Haftada Ortaya Çıkan Tablo Şaşırttı
12:15
Afyon Cenaze İlanları: 7 Nisan 2026 Tarihinde Vefat Edenler
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. "Bizim hayallerimiz, hedeflerimiz Karahisar Kalesi kadar büyük"
Siyaset
15 Mart 2019 - 14:36

"Bizim hayallerimiz, hedeflerimiz Karahisar Kalesi kadar büyük"

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, seçim çalışmalarına ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor.

Siyaset
15 Mart 2019 - 14:36
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
“Bizim hayallerimiz, hedeflerimiz Karahisar Kalesi kadar büyük”
AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, seçim çalışmalarına ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor. Esnaf, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelen Zeybek, akşamda mahalle sakinleriyle bir düğün salonunda buluştu. Yediden 70’e herkesin gönlünde taht kuran Zeybek, yapacağı hizmetleri ve projeleri de tek tek seçmenlerine anlatıyor.

 

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Akmescit, Burmalı, Fakıpaşa, Sümer, Olucak ve Tacıahmet Mahalle sakinleriyle Yasemin Düğün Salonunda bir araya geldi. Belediye Meclis üyelerinin tanıtıldığı mahalle toplantısına AK Parti Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları, Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan katıldı.

 

“Projelerimizle Afyonkarahisar’ın çehresini değiştireceğiz”

 

“İnsan odaklı, insanı merkeze alan bir anlayış içerisinde vizyon projelerimizi hayata geçireceğiz” diyen Zeybek, “Proje ekibimizle şehrimizi tüm yönleriyle etüt ettik. Tabiri caizse Afyonkarahisar’ın röntgenini çektik. Elde edilen bilgiler doğrultusunda vatandaşlarımızın arz ve taleplerini de dikkate alarak ilimizde ihtiyaç duyulan projelerimizi hazırladık. 5 yıllık görev süremizde Afyonkarahisar’ımızın çehresini değiştireceğiz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte ant içtik. Kale eteklerindeki mahallelerimizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımızın Afyonkarahisar ziyareti sırasında sokakların restorasyonu çalışmaları kapsamında 360 evinimizin kaldığını söyledik. Bakanımız Murat Kurum Belediye’ye destek vereceğini söyledi. Kalan evlerin restorasyonunu Belediye olarak bizler yapacağız. Biz de 31 Mart’tan sonra ekip arkadaşlarımızla birlikte sokak iyileştirme projesini devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“Kale’nin çevresindeki mahallelerimizi turizmle canlandıracağız”

 

Karahisar Kalesine teleferik projesi hakkında vatandaşlara bilgiler veren Zeybek, “Burhanettin Çoban kardeşimin döneminde başlatılan teleferik projesini bizler devam ettireceğiz. 1. derece doğal sit alanı olan Karahisar Kalesi ile Hıdırlık arasında hayata geçirilmesi planlanan teleferik projesi, seyir terasları ve bir adet kafe yapımını kapsayan projelerinin fizibilite çalışmaları bitti. Seçimden sonra ilk kazmayı vuracağız. Nisan ayının ilk günlerinden itibaren temellerini atacağız. Teleferik tamamlandığı zaman yukarı mahallelerimizi turizme kazandıracağız. Hanımeli Çarşı projesiyle kadınlarımızın el işlerini yöresel yemeklerini satış alanlarını oluşturacağız. Bu sayede kadınlarımız ev bütçesine katkı sağlayacaktır. Ayrıca yukarı mahallelerde de semt pazarının eksikliğini biliyoruz. Kale eteklerinde birkaç mahalleyi kapsayacak şekilde kapalı semt pazarı yapmayı düşünüyoruz. 5 yıllık görev süremizce kamu, kurum ve kuruluşlarıyla entegre olarak çalışacağız. Vatandaşlarımızın huzur, güven ve refahı için ne gerekiyorsa yapacağız. Bizim hayallerimiz, hedeflerimiz Karahisar Kalesi kadar büyük.” şeklinde konuştu.

 

“Ezana saygı göstermeyene gereken cevap sandıkta verilecektir”

 

Konuşmasında ülke gündemine de değinen AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, “Her defasında terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile yaptıkları kirli ittifakı inkâr eden CHP, bu kez Balıkesir’de bir kez daha gerçek yüzünü göstermiş oldu. Televizyon kanallarında izlediyseniz Cuma günü yaptıkları mitingde Cuma salasının okunmasıyla birlikte konuşmaya başlıyorlar. Ama bu şahıslar mikrofonu açık unutuyorlar. O CHP’li şahıs müezzine ağza alınmayacak sözler sarf ediyor. ‘Bizim oyumuz Kürdistan'a ifadesini kullanıyor. PKK'nın siyasi ayağı HDP ile yaptıkları ittifakı bir kez daha kanıtlamış oldular. Ezanımıza ve bayrağımıza saygı göstermeyene biz de saygı göstermeyiz. Hiç kimse kusura bakmasın. Bizim vatandaşlarımız gereken cevabını sandıkta verecektir” dedi.

EDİTÖR
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül, Afyonkarahisar merkezde yayın yapan afyonkenthaber.com’da uzun yıllardır yerel internet medyasında görev almakta, haber akışı...
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
AK Parti Afyonkarahisar’da Toplantı Sonrası Dikkat Çeken Plaket Takdimi
AK Parti Afyonkarahisar’da Toplantı Sonrası Dikkat Çeken Plaket Takdimi
Bakan Uraloğlu Afyonkarahisar’da: Emirdağ’da Dev Ulaşım Projeleri Hayata Geçti
Bakan Uraloğlu Afyonkarahisar’da: Emirdağ’da Dev Ulaşım Projeleri Hayata Geçti
AK Parti İl Başkanı Şahin’den AFSÜ Rektörü Aslan’a ziyaret
AK Parti İl Başkanı Şahin’den AFSÜ Rektörü Aslan’a ziyaret
MHP’de İstifa Şoku: İzzet Ulvi Yönter Görevi Bıraktı
MHP’de İstifa Şoku: İzzet Ulvi Yönter Görevi Bıraktı
Çok Okunan Haberler
Afyon Cenaze İlanları: 3 Nisan 2026
Afyon Cenaze İlanları: 3 Nisan 2026
Afyon için fırtına alarmı: Saat ve riskler açıklandı
Afyon için fırtına alarmı: Saat ve riskler açıklandı
AKÜ’de Dünya Kupası Coşkusu: A Milli Takım’a Vadi Kafe’de Dev Destek
AKÜ’de Dünya Kupası Coşkusu: A Milli Takım’a Vadi Kafe’de Dev...
Afyon’da Kadın Girişimciliği Masada: Vali Aktaş’tan Yerel Kalkınmaya Güçlü Mesaj
Afyon’da Kadın Girişimciliği Masada: Vali Aktaş’tan Yerel Kalkınmaya...
Dinar Belediye Meclisi Nisan Toplantısında Kritik Kararlar: İlçenin Geleceği İçin Yeni Adımlar
Dinar Belediye Meclisi Nisan Toplantısında Kritik Kararlar: İlçenin...
Afyonkarahisar’da imalatçıya can suyu: İstihdam desteğinde başvurular başladı
Afyonkarahisar’da imalatçıya can suyu: İstihdam desteğinde başvurular...
Son Yorumlananlar
Afyonkarahisar’da Emeklilik Tepkisi: “17-20 Yıllık Fark Adaletle Bağdaşmıyor”
Afyonkarahisar’da Emeklilik Tepkisi: “17-20 Yıllık Fark Adaletle...
AFYON OTOGARA GECE SERVİSİ
AFYON OTOGARA GECE SERVİSİ
Afyon'da Bir İlk! 220 Sporcu Korfbol İçin Sahada
Afyon'da Bir İlk! 220 Sporcu Korfbol İçin Sahada
Döviz Kuru Takibinin Kolay Yolu
Döviz Kuru Takibinin Kolay Yolu

Ana Sayfa
Afyon Haber
Afyon İş İlanları
Gündem
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Yaşam
Son Depremler
Sivil Toplum
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Yayın Politikası / Sorumluluk Reddi
  • Hizmet Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonKentHaber