Anasayfa
  • Gündem
  • Belediyeler
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
  • Yaşam Son Depremler Sivil Toplum İslam Sağlık Dünya Bölge Türkiye Magazin Eğitim Sanat Alışveriş Vefatlarımız
  • Ara
SON DAKİKA:
03:01
Turgay Şahin’den Karne Günü Mesajı
03:00
ASMMO’dan mükelleflere 1 Temmuz hatırlatması yapıldı
02:58
Afyonkarahisar’da su tasarrufu farkındalığı anlatıldı
02:57
Akademisyenlere Z kuşağıyla etkili iletişim anlatıldı
02:56
Afyonkarahisar Heyetinden Bakan Uraloğlu’na Ziyaret
02:54
TMO Ödemeleri Üreticilerin Hesaplarına Yatıyor
02:53
İhsaniye’de öğrencilere dergi ve geleneksel oyun hediyesi
02:52
Hasan Arslan Bakan Çiftçi ile Bir Araya Geldi
02:51
Afyonkarahisar’da aranan hükümlü cezaevine gönderildi
02:49
AFSÜ Hastanesi’nde göz cerrahileri aynı hafta yapılıyor
02:47
Afyonkarahisar heyeti İl Başkanları Toplantısı’na katıldı
02:43
Afyonkarahisar’da Geleneksel 40 Hatimli Şifalı Aşure Programı İçin Dua Edildi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Afyon Belediye Meclisi, Ordumuza selam gönderdi !!
Gündem
22 Ekim 2019 - 10:32

Afyon Belediye Meclisi, Ordumuza selam gönderdi !!

Afyon Belediye Meclisi, Fırat'ın doğusunda terör örgütlerinin varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak, bir barış koridoru tesis etmek için Kahraman Ordumuzca başlatılan "Barış Pınarı Harekâtı”nı destekleme kararı alınması hakkında önergeyi oy birliği ile kabul etti.

Gündem
22 Ekim 2019 - 10:32
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Afyon Belediye Meclisi, Ordumuza selam gönderdi !!
Olağanüstü toplanan Meclis, Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Türk ordusuna tam destek mesajı yayınlarken, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve tüm Meclis Üyeleri asker selamıyla Mehmetçiğe selam gönderdi.

 

      Toplantının açılış konuşmasını Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yaptı. Başkan Zeybek açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “Ülkemiz, Fırat’ın doğusunda terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve DEAŞ’ın varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak, bir barış koridoru tesis ederek Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce kendi topraklarına, evlerine dönüşlerini sağlamak üzere Barış Pınarı Harekâtını başlatmıştır.

 

         Öncelikle bilinmelidir ki bu harekât Türkiye bir tercih değil, zorunluluktur. Çünkü sınırımızın hemen yanı başında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun ülkemiz için oluşturduğu tehdit ortadır. Bir terör koridoru oluşturma hesaplarını bozan ve bekamızı güvence altına alan Barış Pınarı Harekâtı, aynı zamanda tüm bölgeye huzur ve güvenlik vadetmektedir.

 

          Barış Pınarı Harekatı, bölgeye dönük okyanus ötesi dizayn girişimlerine de bir cevap niteliğindedir. Özellikle terör örgütü PKK/PYD/YPG eliyle değiştirilmeye çalışılan bölgenin demografik yapısını gerçek haliyle muhafaza ederek Fırat’ın doğusu başta olmak üzere tüm bölgeninbarış ve istikrarına katkı sunacağımıza inanıyoruz. Bölgenin tarihi, toplumsal ve kültürel değerlerine sahip çıkan Türkiye,Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı harekatlarında olduğu gibi Barış Pınarı Harekatı bölgesinde de yeni bir iklimin oluşumunu sağlayacaktır.

 

            Ülkemizin bu harekât ile gerçekleştirmeyi amaçladığı en önemli hususlardan biri de Suriye’nin toprak bütünlüğünün korunmasıdır. Türkiye başından beri çözümün Suriye’nin toprak bütünlüğünden geçtiğini savunmuştur. Şu anda gerçekleştirilen harekât, bu amaç için de önemli bir adımdır. Türkiye Cumhuriyeti, Suriye halkını ve Türk halkının güvenliğini, refahını ve huzurunu istemektedir.

          Bu çerçevede, vatansever tüm vatandaşlarımızın desteğini alan bu harekatı, Meclisimizin birlik beraberliğinin göstergesi olarak tüm Meclis Üyelerimizin katılımı ile, terör destekçisi ülkelere ve onların maşası Terör örgütlerine karşı bir dik duruş,bir irade beyanı olarak,kamuoyu önünde desteklemek ve bunu karara bağlamak üzere gündeme getirdik. Kesinlikle inanıyorum ki bu karar buradan oybirliği ile çıkacak olup, Vatanımızın bekasına göz diken bu emperyalist devletler ve onların maşası tüm terör örgütlerine bir tokat olacağı gibi ,Kahraman askerlerimize de  bir moral ve destek olacaktır.

 

 

        Şimdi hazırlamış olduğumuz önergeyi okutarak oylarınıza sunacağım. Tüm vatansever Türk evladının kırmızıçizgileri olan vatan ve bayrağımıza gelecek tehditlere karşı tüm kimliklerini bir kenara bırakarak tek vücut olan milletimizin bu güzel haslet ve tutumunu bir kez daha Belediye Meclisi olarak göstereceğine inancımız tamdır. Belediye Meclisi olarak Barış Pınarı Harekâtında Devletimizin ve Kahraman Mehmetçiğimizin her zaman yanında olduğumuzu bildiriyoruz. İnanıyoruz ki; gün her türlü siyasi ayrılıklarını bir kenara bırakarak bir ve beraber olma günüdür.  Çünkü söz konusu milli güvenliğimizdir. Ülkemizin bekasıdır ve söz konusu VATANDIR.” diye konuştu. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in açıklamalarının ardından Belediye Meclis Üyesi Yasin Beşkardeşler hazırlanan önergeyi okudu.

 

        Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kasap ve İYİ Parti Grubu adına söz alan İrfan Özsandık Fırat'ın doğusunda terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve DEAŞ'ın varlığını sonlandırmak üzere başlatılan 'Barış Pınarı Harekâtı’na tam destek verdiklerini ifade ettiler.

       Konuşmaların ardından Belediye Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek  hazırlanan önergeyi , Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyelerinin oylarına sundu. Önerge, oy birliği ile kabul edildi.

EDİTÖR
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül
Mustafa Şengül, Afyonkarahisar merkezde yayın yapan afyonkenthaber.com’da uzun yıllardır yerel internet medyasında görev almakta, haber akışı...
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
ASMMO’dan mükelleflere 1 Temmuz hatırlatması yapıldı
ASMMO’dan mükelleflere 1 Temmuz hatırlatması yapıldı
Afyonkarahisar’da Geleneksel 40 Hatimli Şifalı Aşure Programı İçin Dua Edildi
Afyonkarahisar’da Geleneksel 40 Hatimli Şifalı Aşure Programı İçin Dua Edildi
Afyonkarahisar gastrodiplomasi programına ev sahipliği yapacak
Afyonkarahisar gastrodiplomasi programına ev sahipliği yapacak
E-Fatura Zorunluluğunda Son Tarih 1 Temmuz
E-Fatura Zorunluluğunda Son Tarih 1 Temmuz
Çok Okunan Haberler
Afyon Cenaze İlanları Açıklandı: 23 Haziran 2026
Afyon Cenaze İlanları Açıklandı: 23 Haziran 2026
Gazi Uğur Özcan hayatını kaybetti
Gazi Uğur Özcan hayatını kaybetti
Selçik Köyü Festivali için geri sayım başladı
Selçik Köyü Festivali için geri sayım başladı
YKS'de kritik saat uyarısı
YKS'de kritik saat uyarısı
Isparta’da tur kazası: 5 ölü
Isparta’da tur kazası: 5 ölü
Sinanpaşa'da Feci Kaza: 1 Ölü
Sinanpaşa'da Feci Kaza: 1 Ölü
Son Yorumlananlar
Afyonkarahisar’da Toplu Ulaşıma Yeni Şoförler Geliyor
Afyonkarahisar’da Toplu Ulaşıma Yeni Şoförler Geliyor
AKÜ, Dr. Tuncer Mutlu'nun vefatı sebebiyle taziye ilanı yayınladı
AKÜ, Dr. Tuncer Mutlu'nun vefatı sebebiyle taziye ilanı yayınladı...
Burcu Köksal: Kendi İrademle Karar Verdim
Burcu Köksal: Kendi İrademle Karar Verdim
Yasak aşk cinayetle bitti !! Esra Erol'a çıkmıştı !!
Yasak aşk cinayetle bitti !! Esra Erol'a çıkmıştı !!

Ana Sayfa
Gündem
Belediyeler
Asayiş
Siyaset
Spor
Ekonomi
Yaşam
Son Depremler
Sivil Toplum
İslam
Sağlık
Dünya
Bölge
Türkiye
Magazin
Eğitim
Sanat
Alışveriş
Vefatlarımız
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bölge
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Sağlık
  • Sanat
  • Siyaset
  • Spor
  • Türkiye
  • Vefatlarımız
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Yayın Politikası / Sorumluluk Reddi
  • Hizmet Şartları
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
  • Hakkımızda

Son dakika Afyon haberlerini doğru, güvenilir ve tarafsız gazetenizde takip edin, Afyon gündeminden haberiniz olsun. Afyon Kent Haber'in tüm hakları saklıdır.

Yazılım: Tumeva Bilişim

AfyonKentHaber